O meni

Patricija Černilogar Okorn

Moje ime je Patricija.

Delujem kot svetovalka na področju osebne duhovne rasti, kot življenjski motivator, masažna terapevtka, duhovni medij in angelska terapevtka. Profesionalno pa delam tudi kot medicinska sestra in obiskujem fakulteto za psihosocialno svetovanje.

Moje delo izhaja iz nadčutnih darov, ki jih razvijam že vse od otroštva, Že kot otrok sem imela videnja in močno intuicijo, a sem se tega takrat sprva še bala. Imela sem namreč strahove pred neznanim, vse dokler nisem spoznala, da gre za poseben dar. Sprejela sem ga kot svoje poslanstvo, ki sem ga prinesla v to življenje. Na ta način sem postopoma premagovala tudi svoje strahove, stopala proti svetlobi in ji dovoljevala, da me osvetljuje in zdravi. Sprejemanje sebe in duhovnega vodstva je postala moja pot spoznanja. Sprejemanje mi je omogočilo, da živim življenje veliko bolj resnično, čutno ter svobodno. Vse bolj pa so se odpirale tudi nove poti, na katerih sem spoznala, še druge sposobnosti.

Pri mojem delu me najbolj izpolnjuje in daje energijo proces prebuditve, v katerem spoznamo, kdo smo. Poleg prirojenega daru sem svoja znanja pridobila tudi skozi različna dodatna izobraževanja in življenjske izkušnje. Vse kar delam, delam s srcem in dušo.

Na tej poti spoznanja se vse bolj zavedam kako resnično pomembno je poiskati samega sebe ter kako razsežna in brezmejna je ta pot. In prav zato vsi mi potrebujemo tudi vodstvo.

Pri mojem delu je zato energija svetlobnih bitij vedno prisotna. Moja naloga namreč ni, da se vpletam v življenja ljudi, ali da kogarkoli prepričujem o obstoju duhovnega sveta. Moja naloga je, da vam ponudim nauke in spoznanja s katerimi lahko sami vplivate na svoje življenje. Na ta način dobite svojo moč nazaj, zato da lahko učinkovito rešujete težave ter izboljšate kakovost bivanja na kateremkoli področju svojega življenja. V vašem življenju ste vi, vaše namere in želje zelo pomembni. Na tej poti samospoznanja vam nudim sprejemanje in razumevajočo podporo, da se lahko v vas zgodijo premiki in občutki, ki vas še bolj povežejo s seboj.

Ko začutite, da bi stopili v stik z menoj, ste že naredili korak v svojem življenju. Jaz pa se veselim priložnosti, da vas spoznam.

Z ljubeznijo,
Patricija