Terapije

Pogovori in svetovanja za notranjo rast

Pogovori in svetovanja za notranjo rast nas popeljejo skozi transformacijsko potovanje k bolj smiselnemu in pozitivnemu pogledu na življenje.

Vodenje poteka z uporabo praktičnih orodij, ki dvigujejo našo zavest in osvetljujejo odločitve o tem, kako lahko vodimo svoje čustveno življenje.

Ob tem negujemo svojo notranjo tišino, ločujemo čustva od pogojenih prepričanj in zaupamo svoji intuiciji.

Ti procesi spreminjajo naše vzorce tako, da nam omogočajo, da v celoti izkusimo življenje, ne da bi pri tem izgubili sebe.

Zaradi strahu pred morebitnimi napakami pogosto ne naredimo koraka v nobeno smer in tako ostajamo v poznanih situacijah, četudi nas te ne osrečujejo. Velikokrat pa je za pravo smer potreben le majhen korak, da se zgodijo velike spremembe.

Če zares prisluhnemo svoji duši, bomo razumeli prejeta sporočila in korak za korakom odkrivali vire ljubezni, odpuščanja, sočutja in globoke modrosti, ki živijo v vseh nas.

Wellness za Notranjo Rast

Wellness za notranjo rast je temelj resnične odpornosti in osebnega razvoja. Ko smo povezani s svojim jazom in se razbremenimo identifikacije, lahko obvladamo misli in jih izpustimo, prebrodimo čustva, uspešno sodelujemo v svojih vlogah, skrbimo zase, ter živimo v telesu brez obsedenosti ali zanemarjanja. Tako postanemo svobodni pri odločanju na podlagi naših resničnih potreb in vrednot, kar je bistvo skrbi zase.

Vsaka stran notranjega potovanja vzbuja vero in zaupanje, ki vodita v nepozabno raziskovanje, kjer se osvobodimo vezi trpljenja ter oblikujemo nove načine sprejemanja in doživljanja.

 

Prebujena radost je navdihujoča in nam pomaga prepoznati, kje v življenju smo in kakšna je naša prava narava. Nežno in ljubeče vodenje nas osvobodi težkih čustev in omejujočih prepričanj.

Najpomembnejše je prebuditi veselje v sebi in drugih. To je ena izmed velikih življenjskih veščin, ki odpira srce za ljubezen in veselje v vsakdanjem življenju.

Masaža za Energijsko Terapijo in Zdravljenje

Masaža za Energijsko Terapijo in Zdravljenje je izjemna metoda, ki združuje človekovo notranjo zdravilno energijo z univerzalno energijo. Med masažnim procesom se življenjska sila, znana kot kundalini, nežno dviguje vzdolž telesa in hrbtenice, sprošča pa se tudi v naše srce.

Ta poseben tretma združuje energijo reikija in magnetizma z različnimi vrstami masaž iz različnih kultur. Z izjemno močno, počasno in globoko masažo celega telesa omogoča kroženje življenjske energije neposredno v našem telesu.

Med masažo se uporabljajo tudi posebni pripravki eteričnih olj, ki pomagajo pri razstrupljanju, sprostitvi in revitalizaciji, ter spodbujajo ponovno povezavo in stimulacijo imunskega sistema.

Masaža, ki obnavlja energijo je biodinamični proces, ki prebuja naravne procese samozdravljenja, razbremenjuje okorne čustvene spomine in toksine. Deluje kot terapija za telo, ki omogoča celostno umiritev, spodbuja razvoj ter odpira spomin telesa. Postopoma čisti stare travme in omogoča, da energija užitka in življenja prosto teče.

Ta izjemna nega zagotavlja tako telesno kot tudi psihično sprostitev. Postopoma povrne samozavest, novo vitalnost, samospoštovanje in občutek miru. Prav tako povečuje veselje do življenja ter harmonizira čustvene naboje, ki lahko blokirajo našo energijo.

Namen te posebne masaže je uravnotežiti telesne energije ter spodbuditi globoko sprostitev, pri čemer temelji na načelih vitalne energije in tradicionalne kitajske medicine.

Prednosti te masaže so mnogoterne – lajša stres, tesnobo, mišične napetosti in kronične bolečine. Izboljšuje krvni in limfni obtok, krepi imunski sistem ter je koristna pri težavah s spanjem in prebavnimi motnjami.

Če želite doživeti to edinstveno izkušnjo, se naročite na termin in dovolite, da vas energijska terapevtska zdravilna masaža popelje na pot notranjega zdravja in harmonije.

Odkrijte Moč Vodene Meditacije

Meditacija ni le sprostitev uma; je potovanje k odkrivanju samega sebe. Je osebno popotovanje, kjer raziskujemo globine svoje notranjosti in spoznavamo pravo bistvo naše biti. Vodena meditacija odpira vrata v naše čustveno bogastvo, omogoča razreševanje podzavestnih vzorcev ter odpravljanje blokad iz preteklosti.

Pomen meditacije sega globoko v naše življenje: očiščuje in pomirja um, odpravlja različne težave ter nam pomaga osredotočiti se na cilje. Gre za orodje, ki nam omogoča, da postanemo bolj povezani s svojim bistvom in z vsem stvarstvom.

V klinični praksi se je meditacija izkazala za izjemno učinkovito pri obravnavanju motenj, ki so posledica stresa. Če iščete pot k notranjemu miru in celostnemu zdravju, je vodena meditacija prava odločitev za vas. Odkrijte njeno moč in se podajte na pot lastne duhovne rasti.

Kozmoterapija - Pot do Celostnega Zdravja

Otroci do 14. leta in težji bolniki – brezplačno

Kozmoterapija je starodavna metoda samoozdravljenja, ki temelji na dolgoletnih raziskavah in praksah naših prednikov. S posebnimi dotiki terapevta odpravljamo telesne in psihične blokade, spodbujamo naravno samozdravljenje in obnavljamo energijsko ravnovesje.

Koristi Kozmoterapije:

 • Izboljšano fizično in psihično počutje
 • Vrnitev notranjega miru
 • Večja koncentracija in fokus
 • Povečana energijska raven

Kako deluje? Terapevt s posebnimi dotiki sprošča napetosti in spodbuja naravno samozdravljenje. Že po prvi terapiji boste občutili izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja ter povečano energijsko raven.

Naravna Moč Samozdravljenja: Vsako telo ima sposobnost samozdravljenja, ki jo Kozmoterapija aktivira. Ta tehnika omogoča telesu, da ponovno vzpostavi naravno ravnovesje in zdravje.

Odkrijte svojo notranjo moč in zaživite bolj polno ter uravnoteženo življenje s pomočjo Kozmoterapije

Cenik

 • Osebna podpora in svetovanja (v živo) 80 €

  90 - 120 min

 • Svetovanje preko spleta (online) 44 €

  45 min

 • Hitri posvet 25 €

  30 min

 • Vodene meditacije za zdravljenje in sprostitev (online) 25 €

  30 min

 • Celostni wellness program (svetovanje in terapevtska masaža) 120 €

  120 - 150 min

 • Sprostitvena terapevtska masaža 80 €

  70 min

 • Kozmoterapija 35 €

  cca. 30 min