Terapije

Dušno branje (reading)

Duhovni svet nas skozi reading popelje, da najdemo svoj notranji mir, globji stik s samim seboj.  Je proces, v katerem se povežem z vašimi osebnimi vodniki, da vam prenesem sporočila, ki vam jih vodniki v danem trenutku želijo predati. Kot medij se povežem z vašimi osebnimi vodniki tako, da služim kot kanal preko katerega se lahko izrazi njihova zavest. Veselje in ljubezen ter sporočila in uvide, ki jim je smiselno slediti. Zgodi se, da zaradi strahu pred morebitno napako, ne naredimo koraka v nobeno smer v življenju in tako ostajamo v poznanih situacijah, četudi nas te ne osrečujejo. Velikokrat pa je za pravo smer potreben le majhen korak, da se zgodijo velike spremembe. Če zares prisluhnemo svoji duši, bomo razumeli sporočila.

Kanaliziranje
Energijska masaža

Energijsko terapevtska zdravilna masaža

je kraljevska sprostilna masaža telesa, ki vam omogoča, da se s posebnimi tehnikami in eteričnimi olji telo revitalizira in napolni z novo vitalno energijo, ki prinaša tako telesno kot duševno sprostitev. Namenjena je telesni in duševni sprostitvi in hkrati pomaga pri sproščanju živčnega sistema. Deluje kot psihoterapija za telo saj omogoča sprostitev, obnovitveni razvoj ter pretok življenjskih energij. Po masaži se počutite prerojeno, napolnjeni z energijo in zadovoljstvom. Masažo se izvaja s posebnimi pripravki, ki vsebujejo 16 različnih eteričnih olj, na podlagi katerih telo najprej razstrupimo, sprostimo, revitaliziramo ter spodbudimo imunski sistem. Masaža je prav tako povezana z notranjo zdravilno in univerzalno energijo, ki nežno dvigne življensko moč po telesu in hrbtenici, saj na ta način sprostimo veliko količino moči v srcu. Masaža se izvaja po celotnem telesu saj se na ta način omogoča, da se telo obnovi in postopno povrne samozavest in vitalnost ter veselje do življenja. Namenjena je tako preventivi kot kurativi.

Individualna svetovanja

Pri individualnem svetovanju boste prejeli nasvete, ki vam lahko pomagajo vnesti učinkovite spremembe v vsakdanje življenje. Ko najdemo in ozavestimo blokade v življenje vstopi več jasnine. Svetovanje zajema učenje tehnik in orodji, ter moje srčno in intuitivno vodenje. V intuitivnem svetovanju vam podam nadčutna sporočila, ki jih potrebujete v danem trenutku. Hkrati pa je pomembna tudi vaša odločitev, da si spremembo res želite. Zato, da boste tisto kar želite spremeniti, izboljšati ali dobiti, z lahkoto vključili v svoje življenje. Na vaši poti spoznanja vam nudim pozitivno izkušnjo, ki vam bo dala nov zagon v življenju. Celostno svetovanje zajema vodenje telesa, uma in duha tudi na energetski ravni.

Individualno svetovanje
Meditacija

Vodene meditacije

Meditacija je potovanje in spoznavanje pravega sebe. Je osebna izkušnja, kjer spoznavamo kdo pravzaprav smo. Z njo raziščemo svoje občutke in spoznamo naša čutenja. Z vodeno meditacijo lahko razrešimo vzorce v svoji podzavesti, razširimo meje zavesti in odpravljamo blokade iz preteklosti. Pomen meditacije je v očiščenju in umiritvi uma, odpravljanju raznih problemov ter usrediščenosti na določen cilj. Meditacija je namenjena temu, da se človek začne zavedati enosti svojega bistva, torej duše in vsega stvarstva. V klinični praksi se je meditacija pokazala kot izjemno unčinkovita pri zdravljenju motenj, ki so posledica stresa.

Cenik

 • Individualno celostno svetovanje 88 €

  90 - 120 min

 • Celostno svetovanje na daljavo 88 €

  90 - 120 min

 • Vodena kanalizirana meditacija za zdravljenje in celjenje 25 €

  30 - 45 min

 • Vodena kanalizirana meditacija za zdravljenje in celjenje na daljavo 25 €

  30 - 45 min

 • Individualni celovit tretma (s svetovanjem in kraljevsko zdravilno masažo) 120 €

  120 - 150 min

 • Sprostitvena zdravilna terapevtska masaža 88 €

  70 min